|
Post by fastvincent1 on Dec 19, 2014 17:20:43 GMT
Vanus:11 Nimi serveris:fastvincent1 Kaua oled serveris mänginud:Suht vähe hetkel Miks just sina:Ma olen abivalmis, jälgin palju chati, kogemusi minecraftiga on väga palju ja proti panen 30 sec. Kogemused:Mu esimene minecrafti server oli KlotsCraft. Seal ma õppisin lihtsaid commande nagu:/warp,/spawn,/tpa jne. Edasi hakkasin ma sõpradega mängima ultragamingus, seal ma olin juba natuke targem ja oskasin ka minna Hunger Game-ile ja võtsin osa igast ehitusvõistlusest! Siis kui ultragaming läks kinni hakkasin ma pelama Harjucrafti! Big Grin Seal mul oli enda hotell ja chillimis koht /warp rand. Umbes 4 kuu pärast hakkas harjucraft ''natuke'' ära tüütama, sest kõik olid nii kitsid ja kõik griifisid minu sõbra maja. Umbes kuu pärast seda hakkasin ma mängima dungeoncraftis seal ma õppisin tegema enderxp farmi. Dungeoncraftis varastati mu asjad ära, selle pärast ma hakkasin pelama suvalisi servereid mille nimesi ma isegi enam ei mäleta ja seal ma sain ka oma esimesed rangid. Ja lõppude lõpuks jõudsin siia serveriss selle omanudservut ja oskan hästi world editit, prismi, world quardi, core protecti ja GroupManagerit. Mis rangiks tahaksid saada:suurim mis võimalik Mida aitaksid teha või korraldada:Sooviksin kõvasti arendada serverit.Ja korraldaksin Faction pvp võistlusi millele paneks ma head auhinnad välja!
|
|